fbpx

Voor 1,5 uur Onbeperkt Spareribs!

Je kunt er niet meer omheen.

⬇️De lekkerste spareribs zijn eindelijk weer in Zoetermeer te verkrijgen.⬇️


Le Club BBQ Restaurant aan de Dorpsstraat in Zoetermeer is er in geslaagd een heerlijke huisgemaakte marinade voor de sappige val-van-het-bot ribs te bereiden.
De chef heeft zijn uiterste best gedaan om goedbevleesde kwaliteitsribs te vinden die mager zijn, maar toch sappig genoeg zijn om het water in je mond te laten lopen.

Onze spareribs worden vers bereid, het kan dus langer duren bij het onbeperkt spareribs eten. Hou hier dus rekening mee!

De lekkerste spareribs van Zoetermeer en omstreken!
Dat zeggen wij natuurlijk niet zelf, dat zeggen onze trouwe gasten. Zij beoordelen de ribs met een 9,5!✅


Onze ribs zijn verkrijgbaar in 3 smaken. Meer zijn er niet nodig.
De smaak Sweet zorgt ervoor dat je je op één van de zonnige eilanden op de Antillen waant.
De smaak Smokey BBQ kan natuurlijk niet ontbreken in een BBQ Restaurant
De Spicy versie is beïnvloed door een Surinaamse dame, genaamd Jeanette die het woord pittig een andere betekenis heeft gegeven.

De ribs zijn te verkrijgen met gegrilde groente, mais, friet, Caribische rijst of gefrituurde cassave.

Je kan ze bij ons verslinden onder het genot van een glas wijn of lekkere cocktail, of mee naar huis nemen en lekker op de bank smullen.

In de vakantieperiode kan je van woensdag t/m zondag vanaf 17:00 nu voor een vaste prijs 1,5 uur lang genieten van deze ribs inclusief friet en sla.

Natuurlijk vinden we op de menukaart van Le Club BBQ Restaurant veel meer heerlijke gerechten. Van burgers tot salades en van gamba’s tot ossenhaas.
“Voor vegetarische gasten serveren we onder meer Vega burgers.


Je kan op woensdag t/m zondag vanaf 12:00 bij ons ook terecht voor een heerlijke lunch, diner, borrelen of een heerlijke cocktail.
Reserveren is verplicht! En vol is vol.


Wacht niet te lang en reserveer vandaag nog op www.leclubbbq.nl.
Deze actie is geldig in 2024 en niet in combinatie met andere acties. Deze actie is ook niet geldig op feestdagen of feesten waar een entreekaart voor nodig is.


Tot zo😎🌞🌞🌞
Le Club BBQ Restaurant
Dorpsstraat 114A
Zoetermeer🙏
#bbq #spareribs #wijnen #cocktails
#zoetermeer #lunch #terras #restaurant #muziek #dorpsstraatzoetermeer #steak #ossenhaas #garnalen #zalm #salade #diner #grill #vegan #vegetarisch #burgers #bbqchicken #carpaccio #loadedfries #sate #trukipan #desserts #cremebrulee #terras #aanhetwater #onbeperkt