fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Latin Improv Jam-night

12 september/21:00 - 23:59

Yesssssss, het is zover! Zoetermeer begint nu écht te bruisen.

Er wordt sinds vorig jaar al veel meer georganiseerd door diverse ondernemers in Zoetermeer. En daar komt nu ook nog een Latin Improv Jam-night bij!

De avond is voor muzikanten, door muzikanten en fans. Het doel is om met zoveel mogelijk muziekliefhebbers de geest van de muziek te behouden.

Het evenement is gratis en open toegankelijk voor publiek en zal door niemand minder dan Soeshiel Sharma begeleid worden.

Latin Improv Jam-night biedt doorgewinterde veteranen een plek om elkaar te ontmoeten, op te treden en te netwerken. Het biedt nieuwkomers ook de mogelijkheid om mentoren te vinden en van de veteranen te leren.

De Improv Jam-night biedt als informele bijeenkomst aan de muziekgemeenschap plek voor zowel muzikanten, de muziekindustrie als fans.

Waar? Le Club BBQ, Dorpstraat 114A Zoetermeer

Wanneer? Vanaf 6 juni elke donderdag om 21:00

Voor wie? Muzikanten, producers, labelmaatschappijen, muziekliefhebbers, fans en iedereen die in een informele setting gelijkgestemden wil ontmoeten.

Wat kan je verwachten? De bandleider zal samen met geselecteerde muzikanten de aftrap doen. Daarna is er de gelegenheid om mee te spelen. Wil je er zeker van zijn dat je kan meespelen, kom dan op tijd en meld je bij Soeshiel aan. Voor 21:00 is het mogelijk om te dineren, reserveren is wel gewenst via www.leclubbbq.nl.

Behalve dat er muziek gespeeld word en naar muziek geluisterd word, mag er natuurlijk ook gedanst worden.

Zien we jou op 6 juni?

Voor informatie over de Jamsessie: Soeshiel 06-19 60 48 04

 

 

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
21:00 - 23:59

Locatie

Le Club BBQ
Dorpsstraat 114A
Zoetermeer, Zuid Holland 2712AN Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0797851565
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Le Club BBQ
Telefoon
0797851565
E-mail
info@leclubbbq.nl
Bekijk de site van Organisator