fbpx

Tina Turner Tribute

Zaterdag 23 september wil jij niet missen! Eerst genieten van een heerlijk BBQ en daarna...... Tina Turner Tribute!!!!

Soulzangeres Linda Maarseveen is één van de weinige artiesten die met haar bijzonder krachtige en loepzuivere stem het niveau van Tina Turner, Amy Winehouse, The Pointer Sisters, Etta James en Shirley Bassey benadert.

Linda zingt easy listening met een prachtige heldere stem op recepties en in restaurants en voor een meer opzwepend feest is zij in haar haar element met nummers van Tina Turner, Anastacia, Amy Whinehouse en The Trammps.

Linda is bekend om haar Tina Turner act. (hiervan heeft zij een speciale act van 45 minuten). Ook zingt zij graag soulnummers, vooral uit de jaren 70 en 80! Regelmatig wordt ze geboekt voor een 70’s en 80’s party waarbij er heerlijk swingende soulnummers passeren van o.a. Pointer Sisters, Aretha Franklin, Lionel Ritchie, Tavares, The Tramps, Gloria Gayner en natuurlijk Tina Turner. Daarnaast zingt zij ook graag Jazz, Zuid Amerikaans, Franse chansons, Easy listening, hedendaagse hits en ook Nederlandstalige muziek.


Het wordt een feestje!!!

Tag je familie en vrienden en kom langs en laat ons personeel je in de watten leggen.

Ze staan tot je dienst om je een heerlijke avond te bezorgen.

Dus twijfelde waar je zaterdag de 23e je dag door zou brengen, kom dan lunchen, dineren of gewoon ff lekker borrelen met aansluitend heerlijke muziek.

Onze terrassen zijn natuurlijk geopend.

De entree is GRATIS!

Wij adviseren je te reserveren via www.leclubbbq.nl om teleurstelling te voorkomen. Het komt steeds vaker voor dat alle tafels bezet zijn.